Vacature Elektromonteurs

Wie ben je?

Je bent een handige elektrotechnische installatiemonteur, dus je kunt zelfstandig uit de voeten met elektrische installaties (230 tot 400V en ook zwakstroom) in woningen en utiliteit. Het is mooi als je ook wat loodgieterswerk (water, gas en afvoeren) wilt en kunt doen. Als je dat nog niet kunt kunnen we het je leren. Je wil graag in de praktijk meer technieken leren, zoals koeltechniek, centrale verwarming, duurzame energie.

Wie zoeken we?

  • je bent handig en hebt technisch inzicht
  • je werkt vlot, netjes, bent klantvriendelijk en weet van aanpakken
  • je hebt ervaring als zelfstandig functionerend elektromonteur
  • Je hebt een MBO-opleiding elektrotechniek. Diploma is een pré maar de eerste drie punten zijn belangrijker.

Wat bieden we?

Leuke uitdagende projecten. Geen grootschalig seriematig werk in nieuwbouw. Een zelfstandige functie in een klein bedrijf waar we elkaar kennen. Goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren in onze mensen dus je kunt bij ons blijven leren en doorgroeien. Je komt direct bij het bedrijf in dienst, dus geen uitzenden of detacheren.

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is gevestigd in de buurt van Bergen op Zoom en realiseert in de regio veel verschillende technische installaties. Denk aan elektrische installaties, koeling en airco, HVAC, centrale verwarming en zonnepanelen. Zowel in nieuwbouw- als verbouw. Haar belangrijkste kenmerken: hechte klantrelaties, professionele aanpak, scherpe prijzen, flexibel inzetbaar.

Is dit jouw baan?

Solliciteer dan nu meteen via https://www.peoplecompany.nl/vacatures/installatiemonteurs-elektro-in-woningen-en-utiliteit/. Dat kan ook met smartphone of tablet. Liever via email? Stuur je CV en evt. motivatie naar jos@peoplecompany.nl. Voor meer informatie, bel met Jos van Calsteren op 06‑50598271.

Rechtstreeks contact met de opdrachtgever en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.