Vacature KoelmonteurWie ben je?

Je bent een enthousiaste installatie- en servicemonteur koudetechniek. Je installeert kleine en middelgrote koelinstallaties en airco’s en verricht daar service en onderhoud aan. Als je de ambitie hebt om je kennisgebied uit te breiden naar andersoortige installaties (CV, elektro enz.) dan is daar de ruimte voor. Je werkt zelfstandig en denkt mee met de werkvoorbereiding.

 

Wie zoeken we?

  • je functioneert op een goed MBO4-niveau
  • je beschikt over werkervaring in een soortgelijke functie en hebt ervaring met diverse soorten koelinstallaties.
  • je hebt een technische opleiding in bijv. installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouw of mechatronica
  • je bent in het bezit van één of meer koeltechnische diploma’s
  • je hebt duidelijk geen 9 – 5 mentaliteit
  • maar wel een klantgerichte en klantvriendelijke houding
  • je vindt het leuk om je kennis up-to-date te houden, o.a. via vaktechnische cursussen

Wat bieden we?

Leuke uitdagende projecten. Geen grootschalig seriematig werk in nieuwbouw. Een zelfstandige functie in een klein bedrijf waar we elkaar kennen. Goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren in onze mensen dus je kunt bij ons blijven leren en doorgroeien. Je komt direct bij het bedrijf in dienst, dus geen uitzenden of detacheren.

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is gevestigd in de buurt van Bergen op Zoom en realiseert in de regio veel verschillende technische installaties. Denk aan elektrische installaties, koeling en airco, HVAC, centrale verwarming en zonnepanelen. Zowel in nieuwbouw- als verbouw. Haar belangrijkste kenmerken: hechte klantrelaties, professionele aanpak, scherpe prijzen, flexibel inzetbaar.

Is dit jouw baan?

Solliciteer dan nu meteen via https://www.peoplecompany.nl/vacatures/koelmonteur-in-woningen-en-utiliteit/ . Liever via email? Stuur je CV en evt. motivatie naar jos@peoplecompany.nl. Voor meer informatie, bel Jos van Calsteren: 06‑50598271.

Rechtstreeks contact met de opdrachtgever en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.