hulp bij ontslag

Het kiezen van de juiste ontslaggrond (zie ook het artikel: Ontslaggronden en meer WWZ-wetenswaardigheden ) is van groot belang voor uw kans op “succes” als u voor de kantonrechter komt te staan. Daarbij hoort uiteraard een goede dossieropbouw, ook daar helpen we u bij.

Met een goed ontslaggesprek staat of valt het hele traject wat daar achteraan komt. Wordt het een voor beide partijen vervelende procedure bij UWV of rechter, of een minnelijke regeling? De werknemer zal alleen akkoord gaan als zijn recht op WW gewaarborgd blijft. Een goede voorbereiding is 90% van het succes! Door onze gedegen kennis van het actuele ontslagrecht en ervaring met dit soort gesprekken krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft. Desgewenst doet een ervaren consultant het gesprek met u of namens u.

Na bereikte overeenstemming moet er een juridisch correcte vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Ter vastlegging van de afspraken en ter veiligstelling van de WW-rechten. Dat moet in één keer goed, correctie achteraf is vaak niet meer mogelijk. We leveren hiervoor het benodigde maatwerk.

Neem contact op voor een offerte op maat.