Werving en selectieWerving en selectie: hoe pakken wij dat anno 2020 aan.

Klik hier voor meer informatie…

Coaching: geen ellenlange trajecten maar oplossingsgerichte aanpak.Coaching

Klik hier voor meer informatie…

Interim HR-managementInterim HR Management: wij vormen de personeelsafdeling die u zelf (tijdelijk of nog) niet heeft.

Klik hier voor meer informatie…

PersoneelssystemenPersoneelssystemen: marktconform salarissysteem, HR-cyclus (beoordelings- en functioneringsgesprekken), personeelshandboek, personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten, talentmanagement, pensioenregeling, enz.

Klik hier voor meer informatie…

Hulp bij ontslag: Kiezen van de juiste ontslaggrond, dossieropbouw, voorbereiden ontslaggesprek, opstellen vaststellingsovereenkomst, outplacement, enz.

Klik hier voor meer informatie…

HR ScanHR Scan: snel een diepgaand inzicht in de 7 HR-aspecten werving en selectie, arbeidsmarktimago, arbeidsovereenkomsten, personeelsdossiers, personeelshandboek, salaris en ziekteverzuim.

Klik hier voor meer informatie…

Waarom voor ons kiezen?

  • échte vertaling van de bedrijfsstrategie naar personeelsbeleid met altijd de blik op úw bedrijfsrendement
  • ervaren personeelsexperts/consultants met HR- én bedrijfskundige opleiding en – ervaring
  • altijd direct contact met uw eigen consultant
  • gedegen kennis van de lokale arbeidsmarkt
  • bij ons geldt echt: “afspraak is afspraak”
  • we leveren de beste prijs/prestatieverhouding in de markt
  • we beschikken over up-to-date automatisering
  • u krijgt 100% transparantie. Uiteraard op de urenbesteding maar ook inhoudelijk op de inspanning en het resultaat.
  • continuïteit: er staat indien nodig op korte termijn een andere consultant klaar om in te vallen.

Neem gerust contact op. Het eerste gesprek is altijd gratis!

Deze bedrijven gingen u al voor:

We werken nu alweer meerdere jaren met Jos van Calsteren. Hij heeft voor ons een flink aantal nieuwe medewerkers geworven en geselecteerd, waarbij zijn zeer gedegen aanpak ons opvalt. Naar de kandidaten toe, maar ook naar ons: afspraak is afspraak bij Jos. Verder heeft hij ons geholpen met allerlei personeelszaken. Hij heeft o.a. onze arbeidsovereenkomsten up-to-date gemaakt, verzuimbegeleiding gedaan, enkele personeelsregelingen geschreven en een voorstel voor een innovatieve aanpak van onze functioneringsgesprekken gemaakt. We zijn zeer tevreden over Jos, het is een echte professional en zijn service is altijd vlot.

Anda PomméAnda Pommé, Pommec Technical Diving Equipment B.V.

We kenden Jos van Calsteren al wat langer, maar na zijn presentatie over het nieuwe ontslagrecht waren we overtuigd van zijn expertise op dit gebied en hebben we hem over enkele concrete zaken om advies en ondersteuning gevraagd. Dat beviel prima, hij stelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn en zorgt voor de juiste actie. Dit heeft ons veel geld bespaard. Recent heeft hij een lastige vacature succesvol voor ons ingevuld en met een volgende vacature zijn we nu bezig. Jos begrijpt ons bedrijf, gebruikt moderne zoekmethodes en heeft een enorme inzet, maar hanteert niet de buitensporige tarieven die we elders tegenkomen.

Peter BogersErwin Simons en Peter Bogers, Versteden B.V.

Ons bedrijf had een zeer moeilijk te vervullen vacature. Jos van Calsteren (van The People Company) schrok daar niet voor terug. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen. Niet alleen leverde hij de juiste kandidaat, maar gedurende het hele traject dacht hij actief met ons mee, was ons altijd een stapje voor en deed net dat beetje extra. Een verfrissende ervaring in recruitment land. Ik kan Jos van harte aanbevelen!

Bert DuivermanBert Duiverman MBA, Rtailephant B.V.

In de jaren die ik nu met Jos van Calsteren samenwerk is mij vooral zijn betrokkenheid bij ons bedrijf opgevallen. Anderen zeggen het maar bij Jos staat echt het succes van mijn bedrijf voorop. Hij denkt altijd met ons mee. Verder is zijn ervaring in de techniek en de installatiebranche goed merkbaar, hij heeft aan een half woord genoeg. Jos schrikt voor geen enkele klus terug en houdt de menselijke maat in het oog. Geen botte bijl, maar wel resultaat.

John RuissenJohn Ruissen, Ruissen Installatie- en Koeltechniek B.V.

Ik zet Jos van Calsteren sinds juni 2015 in als adviseur bij lastige personeelsproblemen. Dat bevalt uitstekend. Jos is concreet, duidelijk en heeft veel parate kennis en ervaring over personeelszaken. Hij produceert binnen enkele dagen de benodigde documenten en deze zijn direct bruikbaar. Ook de werving van onze nieuwe HR-functionaris heeft hij snel, zorgvuldig en succesvol uitgevoerd. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Ries SpruitRies Spruit, AMZ/De Muynck Techniek B.V.

Enkele jaren geleden leerden we Jos van Calsteren kennen toen hij de werving van een nieuwe medewerker oppakte. Daarbij viel ons op dat Jos zich eerst serieus verdiepte in ons bedrijf en in de vacature, en toen specifiek voor ons op zoek ging. Ook in de verdere procedure keek hij vooral naar ons bedrijfsbelang. Daarna hebben we Jos nog diverse keren ingeschakeld voor personeelszaken, waarbij zijn onafhankelijke en duidelijke adviezen en zijn up-to-date kennis van het arbeidsrecht ons opvielen. Hij handelt snel en is flexibel. Als het moet zit hij nog dezelfde dag aan tafel en heb je de volgende dag wat je nodig hebt.

prosealing-logoTanja Hersbach, ProSealing B.V.
Direct afspraak maken